The 5 Dumbest 'April Fool's' Quiz Answers

NEW YORK ( TheStreet) -- We here at the Five Dumbest Lab love April Fools' Day. In fact, it's our favorite holiday because nobody likes to celebrate foolish behavior more than we do.

And the winner of our annual April Fools Day quiz is?

From the Peach State, it's Atlanta's own Michael Patrick. Michael wins a bag full of goodies autographed by Jim Cramer.

Thanks for playing everybody. Now here you go, the quiz with the answers. Enjoy!

1. Shares of WebMD ( WBMD) took ill in early January, falling almost 30% after a sudden case of what we called Acute Dumbness. Which of the following was not a reason behind the stock's collapse?

A. The company's CEO resigned.

B. The company stopped its sale talks.

C. The company slashed its sales expectations.

D. The company's CEO got sued for malpractice.

Answer: D. The online medical information provider has a number of maladies, but malpractice is not one of them.

2. In early January, private equity powerhouse Blackstone ( BX) registered a slew of domain names to protect itself from detractors. According to Domain Name Wire, which of the following was not a Web domain name purchased by Blackstone?

A. Blackstonesucks.com

B. Blackstonegroupsucks.com

C. Steveschwartzmoneysucks.com

D. Steveschwarzmansucks.com

Answer: C. Blackstone is buying domain names to protect boss Stephen Schwarzman. Can't we all just get along?

3. Celebrity chef Paula Deen, famous for her colossally high-calorie dishes, confirmed in mid-January that she had Type 2 diabetes, but she also landed a job as a paid spokesperson for the diabetes drug Victoza. Which pharmaceutical company is behind Deen's drug?

A. Novo Nordisk

B. Pfizer

C. Merck

D. Eli Lilly

Answer: A. Novo Nordisk cut a very sweet deal with Paula.

4. Macy's ( M) filed a lawsuit against Martha Stewart Living Omnimedia ( MSO) in late January in a bid to block a licensing deal between Martha Stewart and which Macy's competitor?

A. Kohl's

B. J.C. Penney

C. Sears

D. Target

Answer: B. Martha, Martha, Martha. Macy's does not want to see Martha at Penneys.

5. Jack in the Box ( JACK) introduced a new milkshake in early February. What flavor was it?

A. Haggis

B. Mutton

C. Liver

D. Bacon

Answer: D. They say bacon makes everything taste better. We aren't so sure that applies to beverages.

6. In late February, Johnson & Johnson ( JNJ) announced yet another product recall, this one leading to the dismissal of CEO William Weldon. Which faulty J&J product proved to be the last straw for Weldon?

A. Infant Tylenol

B. Band-Aid

C. Listerine

D. Johnson's Baby Shampoo

Answer: A. Problems with its Infant Tylenol packaging turned into a major headache for Weldon.

7. Which of the following cruise ships actually completed its voyage as planned?

A. Carnival's ( CCL) Costa Allegra

B. Carnival's Costa Concordia

C. The S.S. Minnow

D. All of the above

E. None of the above

Answer: E. Life certainly has not been a carnival for the cruise company.

8. Which movie actor signed on with the FBI this February as a paid spokesman in a media campaign to combat insider trading?

A. Charlie Sheen

B. Alec Baldwin

C. Al Pacino

D. Michael Douglas

Answer: D. Greed isn't so good after all says the guy who played Gordon Gekko.

9. Disney's ( DIS) John Carter may have cost $350 million to make and market, but it finished in second place in its opening weekend at the U.S. box office. Which film came in first?

A. The Lorax

B. The Muppets

C. Alvin & The Chipmunks

D. The Hunger Games

Answer: A. The Lorax pulled in $39.1 million topping John Carter's $30.6 haul. Yep, that little critter kicked Carter's butt.

10. According to a March regulatory filing, how much was Verizon ( VZ) CEO Ivan Seidenberg paid in 2011 despite his leaving the CEO position only seven months into the year?

A. $26.4 million

B. $18.1 million

C. $17.5 million

D. $1 plus free long distance for a full year

Answer: A. Ivan pulled in $26.4 million and only worked till July. That's not terrible Ivan. Not terrible at all.

BONUS: BATS failed in its attempt to go public on March 23 because of technical problems. What is the company's primary business?

A. Baseball equipment maker

B. Vampire movie producer

C. Belfry supplier

D. Global Stock exchange

Answer: D. BATS is a stock exchange that could not open its own stock for trading. How dumb can you get?

Written by Gregg Greenberg in New York.

Disclosure: TheStreet's editorial policy prohibits staff editors and reporters from holding positions in any individual stocks.

More from Opinion

Trump Blinks on China Trade War That's Looking Harder to Win

Trump Blinks on China Trade War That's Looking Harder to Win

Monday Madness: GE, China, and Micron

Monday Madness: GE, China, and Micron

Attention 60 Minutes: Google Isn't the Only Big-Tech Monopoly

Attention 60 Minutes: Google Isn't the Only Big-Tech Monopoly

How Technology Will Unleash the Legal Marijuana Industry's Growth Potential

How Technology Will Unleash the Legal Marijuana Industry's Growth Potential

Apple Buys Tesla? Amazon Buys Sears? 3 Dream Mergers That Just Make Sense

Apple Buys Tesla? Amazon Buys Sears? 3 Dream Mergers That Just Make Sense