This Day On The Street
Continue to site right-arrow
ADVERTISEMENT
This account is pending registration confirmation. Please click on the link within the confirmation email previously sent you to complete registration.
Need a new registration confirmation email? Click here
TheStreet Open House

The '5 Dumbest Things' Holiday Quiz: Answers

Stocks in this article: AIGTWTRCNDOMSOJCPNFLXNQMCDBBRYJPM

Congratulations to those who took our Thanksgiving quiz which recapped Wall Street's biggest flops during the fall. Hopefully, you had some fun.

Justin Schweitzer from Baltimore, Md. is our winner. He'll get an autographed copy of Jim Cramer's Get Rich Carefully. Thanks to all for playing.

Now, here are the answers.

1. AIG (AIG) CEO Bob Benmosche compared the public outrage over his firms giant bailout bonus checks to what during a September WSJ interview?
A. Brazilian soccer riots
B. Tea Party Rallies
C. Kid n Play House Parties
D. Lynchings in the Deep South

ANSWER: D. Bob later apologized for the asinine analogy.

2. Which companys stock did overeager Twitter investors mistakenly pile into a month before the social media company went public in November, sending its shares up 1,400%?
A. Towers Watson (TW)
B. Tweeter Home Entertainment Group (THEGQ)
C. Towerstream (TWER)
D. Time Warner (TWX)

ANSWER: B. Bankrupt Tweeter got an unlikely boost from a bunch of twits!

3. Shares of Coronado BioSciences (CNDO) tumbled 67% to $1.91 in mid-October after the company blamed a higher-than-expected placebo response for the failure of its experimental Crohns Disease treatment in a Phase II study. What was the active ingredient of Coronados drug?
A. Altered cells found in the livers of Chickens
B. Irradiated soybeans
C. Live eggs of a parasite found in pig excrement
D. Expired Parmalat milk

ANSWER: C. Definitely not kosher for shareholders.

4. Which ratings agency downgraded Americas local and foreign currency ratings to A- from A in October despite Congress last ditch deal to end the government shutdown?
A. Dagong
B. S&P
C. Moodys
D. Fitch

ANSWER: A. You dont need Chuck Barris for Dagong show. Just bad credit.

5. What did domestic diva Martha Stewart say in late October after her company Martha Stewart Living Omnimedia (MSO) reduced its J.C. Penney (JCP) offerings in order to settle its legal dispute with Macys?
A. We cleared up the issue. I hope this helps in the resolution of the lawsuit.
B. I refuse to answer that on the grounds that I don't want to.
C. It must have been some other body, uh uh, Sarge, it wasn't me.
D. I just did it and I want to do it again.

ANSWER: A. Not a good thing Martha! At least not a good apology.

6. A late October SEC filing revealed that activist investor Carl Icahn sold more than half of his Netflix (NFLX) stake, or more than 3 million shares for a 457% profit. What did his portfolio manager son Brett say in the same disclosure?
A. We believe the company remains significantly undervalued.
B. We believe Netflix is one of the great consumer bargains of our time.
C. What the hell does he know? My dad cant even set the clock on the microwave over, let alone download a Netflix movie.
D. Answers A & B
E. None of the above

ANSWER: D. Does Bretts father know best? Probably.

7. Which of the following are titles of reports issued by Carson Blocks research firm Muddy Waters this fall about Chinese mobile security software company NQ Mobile (NQ)?
A. NQs Top Ten Lies Since Friday
B. If You Believe in Yidatong, Youll Believe in Santa Claus
C. NQs US Veneer: Withholding Facts, Conned Men, and a Convicted Racketeer
D. All of the above
E. None of the above.

ANSWER: D. Welcome back Waters! To the same old Chinese stocks that you thrashed about.

8. McDonalds (MCD) announced in late October its plan to replace Heinz as its ketchup supplier, ending its 40-year relationship with the condiment company. The fast food giant took the drastic step because Heinz new CEO Bernando Hees previously was the head of which Mickey Dees competitor?
A. Wendys
B. Burger King
C. McDowells
D. McLovins

ANSWER: B. No Heinz? Come on Ronald. Its enough to make the Hamburglar grimace!

9. Who replaced Thorsten Heins after he stepped down as BlackBerrys CEO in early November?
A. Thurston Howell III
B. The Mighty Thor
C. John Chen
D. Johnny Chan

ANSWER: C. Thurston Howell III may be Blackberrys last chance at a buyer now that Fairfax Financial has bowed out.

10. Fantex scrapped its IPO plan in November after Arian Foster revealed his back injuries were too great for him to return to the playing field. Under Fantexs scheme, Foster would have been the first professional athlete to go public. What team does Foster play for?
A. Houston Texans
B. Pittsburgh Pisces
C. New York Knights
D. North Dallas Bulls

ANSWER: A. Its not the Houston Oilers anymore. Its the Houston Texans.

BONUS: JPMorgan Chase (JPM) was forced to scrap a Twitter question and answer session in November after the bank received a flood of insulting tweets. What is the name of the investment banker that was scheduled to answer all those questions prior to the cancellation?
A. Jimmy Dean
B. Jimmy Lee
C. Jimmy Conway
D. Jimmy Two Times
E. Jimmie J.J. Walker

ANSWER: B. That Q&A was definitely not Dy-no-mite!

Disclosure: TheStreet's editorial policy prohibits staff editors and reporters from holding positions in any individual stocks.

Select the service that is right for you!

COMPARE ALL SERVICES
Action Alerts PLUS
Try it NOW

Jim Cramer and Stephanie Link actively manage a real portfolio and reveal their money management tactics while giving advanced notice before every trade.

Product Features:
  • $2.5+ million portfolio
  • Large-cap and dividend focus
  • Intraday trade alerts from Cramer
  • Weekly roundups
TheStreet Quant Ratings
Try it NOW
Only $49.95/yr

Access the tool that DOMINATES the Russell 2000 and the S&P 500.

Product Features:
  • Buy, hold, or sell recommendations for over 4,300 stocks
  • Unlimited research reports on your favorite stocks
  • A custom stock screener
  • Upgrade/downgrade alerts
Stocks Under $10
Try it NOW

David Peltier, uncovers low dollar stocks with extraordinary upside potential that are flying under Wall Street's radar.

Product Features:
  • Model portfolio
  • Stocks trading below $10
  • Intraday trade alerts
  • Weekly roundups
Dividend Stock Advisor
Try it NOW

Jim Cramer's protege, David Peltier, identifies the best of breed dividend stocks that will pay a reliable AND significant income stream.

Product Features:
  • Diversified model portfolio of dividend stocks
  • Alerts when market news affect the portfolio
  • Bi-weekly updates with exact steps to take - BUY, HOLD, SELL
Real Money Pro
Try it NOW

All of Real Money, plus 15 more of Wall Street's sharpest minds delivering actionable trading ideas, a comprehensive look at the market, and fundamental and technical analysis.

Product Features:
  • Real Money + Doug Kass Plus 15 more Wall Street Pros
  • Intraday commentary & news
  • Ultra-actionable trading ideas
Options Profits
Try it NOW

Our options trading pros provide daily market commentary and over 100 monthly option trading ideas and strategies to help you become a well-seasoned trader.

Product Features:
  • 100+ monthly options trading ideas
  • Actionable options commentary & news
  • Real-time trading community
  • Options TV
To begin commenting right away, you can log in below using your Disqus, Facebook, Twitter, OpenID or Yahoo login credentials. Alternatively, you can post a comment as a "guest" just by entering an email address. Your use of the commenting tool is subject to multiple terms of service/use and privacy policies - see here for more details.
Submit an article to us!
DOW 16,461.32 -153.49 -0.92%
S&P 500 1,927.11 -14.17 -0.73%
NASDAQ 4,382.8470 -36.6310 -0.83%

Brokerage Partners

Rates from Bankrate.com

  • Mortgage
  • Credit Cards
  • Auto

Free Newsletters from TheStreet

My Subscriptions:

After the Bell

Before the Bell

Booyah! Newsletter

Midday Bell

TheStreet Top 10 Stories

Winners & Losers

Register for Newsletters
Top Rated Stocks Top Rated Funds Top Rated ETFs